EINHELL elektrische schaaf


20% korting EINHELL elektrische schaaf online kopen


Van € 89,95   Voor 71,96
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 9 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 89,95 € 71,96

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 79,95

 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 79,99

 • Verzendkosten: Gratis verzending
  Bezorging: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  € 82,99

 • Bezorging door: Kuehne+Nagel, UPS, DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 89,95 € 86,26

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 89,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 100 euro
  Bezorging: Voor 22:59 uur besteld, morgen in huis
  € 93,49 € 90,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 159,99 € 93,93

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro
  Bezorging: Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  € 137,00


elektrische schaaf online

De elektrische schaaf RT-PL 82 (type 4345270) van Einhell is in te stellen op éxtra grote schaafdiepte. De schaaf heeft een ergonomisch en praktisch ontwerp met onder andere een solide aluminium voet. Je bent gegarandeerd van het veelvuldig en langdurig gebruiken van dit apparaat. De automatische mes bescherming en het comfortabele handvat, maken dat je enerzijds veilig, maar ook prettig kan werken met de schaaf. Je bergt de schaaf gemakkelijk op met de handige kabel clip.

 

Omschrijving van Alternate

De Einhell Schaafmachine TE - PL is een krachtige, nauwkeurige tool voor experts om uitdagende schaaf werkzaamheden aan te pakken. Deze schaafmachine heeft een automatische parkeerstand om het mes en het werkblad te beschermen. Een comfortabele soft grip handgreep zorgt voor een veilige bediening tijdens moeilijke werkzaamheden. De TE-PL 82 is voorzien van een omkeerbare hardmetalen mes die samen met de grote mesas zorgen voor perfecte schaafresultaten. Het massief aluminium zoolplaat heeft de beste glijeigenschappen. De positioneringsplaat wordt geleverd met drie groeven voor moeiteloos, nauwkeurig afschuinen in verschillende maten, terwijl de schaaf dieptestop en parralelgeleider je helpen om zelfs uitdagende taken uit te voeren met de grootste precisie. Een set van reserve messen en de mesvervangtool zijn ondergebracht in een mes en gereedschap depot op het apparaat zelf. Een praktische kabelclip voor het opwikkelen van de kabel zorgt ervoor dat de schaafmachine na gebruik netjes kan worden opgeborgen. Verder is deze schaafmachine voorzien van een stofzak en kan hij aangesloten worden op een stofzuiger voor een schonere werkomgeving.

 

Omschrijving van Coolblue

850 watt schaafmachine Omkeerbare afschaafmessen 82 millimeter schaafbreedte Parellelaanslag Stofzak

 

Omschrijving van Vidaxl

De kwalitatief hoogwaardige TE-PL 850 elektrische schaafmachine heeft een aantal indrukwekkende functies. Het is een krachtig precisie-apparaat, dat geschikt is voor diverse schaafwerkzaamheden. Door het comfortabele handgreep kunt u veilig werken tijdens lastige werkzaamheden. Spanen kunnen zowel naar links of naar rechts worden geworpen al naar gelang uw voorkeur. De stevige aluminium voetplaat zorgt ervoor dat de machine goed over het materiaal glijdt. De drie groeven zorgen ervoor dat u moeiteloos en nauwkeurig randen kunt afschuinen in diverse afmetingen. Met behulp van de sponningdiepteaanslag en de parallelgeleider kunt u zelfs de moeilijkste taken met grootste precisie uitvoeren. Handig aan deze schaafmachine is dat het een mes- en gereedschapshouder heeft waarin reservemessen en het benodigde gereedschap kunnen worden opgeslagen. U kunt de opgerolde kabel met de kabelclip vastmaken, zodat u het apparaat na gebruik netjes kunt opbergen. De TE-PL 850 elektrische schaafmachine kan aan een stofzuiger worden aangesloten.

 

Omschrijving van Gereedschapcentrum

Bijzondere kenmerken:De Einhell TE-PL 850 is een hoogwaardige elektrische schaaf, die met zijn indrukwekkende vermogen een krachtig precisiemachine vormt. Met deze elektrische schaaf is het mogelijk om veeleisende schaafwerkzaamheden uit te voeren.De machine beschikt over een automatische parkeerschoen om het schaafmes en het werkstuk te beschermen. Daarbij wordt een veilige manier van werken bevorderd door een soft grip handgreep en een handige opvangzak aan de machine. De krachtige 850 Watt motor maakt deze elektrische schaaf geschikt voor een breed scala aan schaafwerkzaamheden. In combinatie met de hardmetaalkeermessen, zorgt de motor voor foutloze schaafresultaten van een hoogwaardige kwaliteit.De massieve aluminium voetplaten beschikken over goede glijeigenschappen, zodat het heel eenvoudig is om de machine te gebruiken en te geleiden op verschillende ondergronden. Het moeiteloos en precies afkanten in verschillende grootten wordt bevorderd door de leiplaat, die voorzien is van drie groeven. Tevens wordt een nauwkeurige manier van werken bevorderd door de sponningdiepteaanslag en een parallelle aanslag.De machine beschikt over een soft grip handgreep. Ook heeft de machine een opvangzak, die de spanen links of rechts opvangt. Daarbij kan de machine worden aangesloten op een eigen afzuigsysteem, zoals een stofzuiger, om een schone werkplaats te behouden. Wanneer je klaar bent met het uitvoeren van schaafwerkzaamheden kun je de kabel opwikkelen en aan de praktische kabelclip bevestigen. Zo kan de machine veilig worden opgeborgen.Specificaties:Gewicht: 3,61Lengte: 370 mmBreedte: 185 mmHoogte: 200 mmWatt: 850 WattSchaafbreedte: 82mm

 


EINHELL elektrische schaaf kopen