EINHELL nat -/droogzuigerset


17% korting EINHELL nat -/droogzuigerset online kopen


Van € 59,95   Voor 49,46
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 59,95 € 49,46

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 54,99

 • Bezorging door: Kuehne+Nagel, UPS, DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 57,02

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 59,95

 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 59,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro
  Bezorging: Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  € 87,95


nat -/droogzuigerset online

De Einhell TH-VC alleszuiger is een nat- en droogzuiger met blaasfunctie. Deze stofzuiger heeft een vermogen van 1250 Watt. Het reservoir heeft een inhoud van 20 liter. Verder heeft de nat- en droogzuiger een foamfilter voor het natzuigen, een zuigbuis met een diameter van 36 mm en een handvat. De stofzuiger heeft zwenkwieltjes waarmee hij makkelijk te verplaatsen is.

 

Omschrijving van Haxo

Einhell Stofzuiger Nat - Droog RVS TH - VC

 

Omschrijving van Vidaxl

De Einhell water - stofzuiger TH - VC is veelzijdig, een krachtige machine voor eenvoudige schoonmaaktaken. De motor heeft een goede zuigkracht en druk zodat moeilijke gebieden ook bereikt kunnen worden. De zuiger heeft een 36 mm zuigslang en een plastic pijp uit 3 stukken met opzetstukken voor tapijten, vloeren etc. De filter van foam beschermt de motor tegen roest tijdens het zuigen van water. De vlotterschakelaar schakelt uit zichzelf uit wanneer de maximale capaciteit is bereikt. Houders voor kabels em accessoires zorgen ervoor dat alle onderdelen opgeborgen kunnen worden. Voor eenvoudig transport heeft de zuiger een handvat en 4 wielen.

 

Omschrijving van Alternate

De Einhell TH-VC 1820 S is een veelzijdige, krachtige alleszuiger. Zelfs grof, fijn, droog of nat vuil, en zelfs vloeistoffen kunnen probleemloos worden opgezogen. Het makkelijk te reinigen, roestvrijstalen reservoir heeft een capaciteit van 20 liter. Via een veiligheidsvlotterschakelaar wordt bij het opzuigen van vloeistoffen automatisch het zuigvermogen van de nat-droogzuiger onderbroken, zodra het reservoir vol is. De motor van 1250 W levert niet alleen een goede zuigkracht, maar ook voldoende druk om te blazen, waardoor je tevens gebruiksvriendelijk moeilijk te bereiken plekken kan schoonblazen. Door de handige accessoire houders op het apparaat, heb je de hulpstukken altijd binnen handbereik. Tevens is de TH-VC 1820 S voorzien van een kabelhouder en door de greep en vier zwenkwieltjes is hij makkelijk te manoeuvreren.

 


EINHELL nat -/droogzuigerset kopen